Apr
02
2012

Nu har jag ganska många sidor som jag tjänar pengar på

Nu har jag ganska många sidor som jag tjänar pengar på och det gäller ju att ha alla sidor på olika webbhotell och webbhotellen ska vara från Sverige eftersom det är svenska sidor som jag skapar. Det är sånt man måste tänka på när man sysslar med SEO och vill att sidorna ska ranka högt på de olika sökmotorerna. Det är ju främst Google som drar in trafik och organisk trafik från Google drar in över 90% av alla besökare till mina sidor. Det är obehändigt att ha så många olika sidor på olika webbhotell och det kommer ju bli värre och värre ju mer sidor man har. Därför har jag funderat på att kontakta ett företag som erbjuder SEO hosting så att jag samlar alla sidorna på ett och samma ställe. Med seo hosting får man en ny IP adress för varje ny webbplats och det är ju perfekt.

Leave a Reply