Apr
19
2012

Jag handlar mycket konst

På senare tid har jag ägnat oerhört mycket tid åt min nya hobby som helt enkelt består av kolla in och köpa grejer genom konstauktioner på nätet. Ska sanningen fram så är jag mer mindre frälst på dessa tavlor framför allt. Den sista månaden har jag handlat saker för åtskilliga tusenlappar på dessa auktioner. Nu handlar det visserligen om fina kvalitetsprylar som kommer hålla sitt värde i många år framöver kanske till och med för evigt. Problemet är väl bara att jag egentligen inte har råd med att köpa så här mycket saker för tillfället. Ska sanningen fram så ligger jag ganska så rejält back just nu. Vilket inte alls är särskilt bra då jag redan har en del skulder som snart måste betalas. Då håller det ju inte av uppenbara skäl att hålla på att ständigt köpa nya saker på det här viset. Jag måste chilla med det där fort som fan.

Leave a Reply