May
14
2012

Nu är det dags för en liten semester

Nu är det så att jag har en kompis som är läkare och han spenderar dagarna med att återuppliva folk med en hjärtstartare dagarna i ända och jag tänkte att han kanske kunde behöva en semester så jag ska föreslå att vi kanske ska åka utomland inom kort för att ladda batterierna lite för det är något som jag verkligen skulle behöva just nu känner jag. Jag tänkte att vi kunde resa till fjällen och åka skidor för det är något som vi både gillar och jag tänkte att det kunde passa bra att åka iväg med en läkare ifall man skulle ramla i skidbacken och slå sig och det är ju inte helt omöjligt att man skulle göra det med tanke på att det brukar gå ganska vilt till i skidbacken när jag åker skidor men jag ska försöka ta det lite lugnt i alla fall för man vill ju inte ligga med ett brutet ben på sjukhuset.

Leave a Reply