Jul
04
2012

Parkering

Nu har jag äntligen betalat den där förbannade parkeringsboten som jag fick för några veckor sedan av Europark. Det kändes lagom onödigt att lägga pengar på att jag parkerade lite snett, men det finns inget att göra åt saken. Jag förstår inte hur man kan vilja jobba inom det yrket. Man ogillas av de flesta och hur kul känns det? Alla vill fly när man kommer och man får inte ett enda leende av någon. Fy, jag hade aldrig kunnat jobba som det. Mitt samvete hade gnagt mig i nacken varje gång jag delade ut en parkeringsbot. Min mamma hade också fått böter av europark för några månader sedan. Hon har inte heller så glad över det, men även hon hade parkerat lite snett och kunde inte göra så mycket åt saken. Parkeringsböter är verkligen en tråkig sak att lägga sina pengar på.

Leave a Reply